AKCIJA ! JONSERED CS 2172, Motorna žaga

Cena: Po dogovoru
STANJE: novo
  • VPISANO: 25.04.2017 20:21
  • POTEČE: 25.03.2020 20:21
  • OBJAVLJENO IZ:
OPIS

Motorna žaga CS 2172

Profesionalna žaga, ki ima vse -bliskovito pospeševanje in najboljše razmerje med težo in močjo na trgu. Motorna tehnologija Clean Power zagotavlja porabo manjšo poraba goriva do 20% in emisij izpušnih plinov do 75%. Opremljena s Turbo sistemom za čiščenje vsesanega zraka, učinkovitim dušenjem tresljajev in Spin Start za lahek zagon.

MOTORNE ŽAGE ZA PROFESIONALCE, LASTNIKE ZEMLJIŠČ IN OBČASNE UPORABNIKE

Profesionalna uporaba v gozdu: Profesionalni modeli motornih žag. Trpežne in zanesljive motorne žage z zmogljivimi motorji, dobrimi pospeški in velikim navorom. Ergonomsko zasnovane za vsakodnevno uporabo. Občasna uporaba v gozdu: Vsestranski modeli motornih žag. Trpežne motorne žage za enostavno uporabo z zmogljivimi motorji, na voljo v različnih velikostih. Zanesljivi stroji, zasnovani za različna opravila. Občasna domača raba: Modeli motornih žag za občasne uporabnike. Prilagodljive in trpežne motorne žage z uravnoteženo močjo motorja in enostavnim rokovanjem. Sem spadajo električne verižne žage in lahke motorne verižne žage.

LASTNOSTI

  • ULTICOR: Najnovejša motorna tehnologija za doseganje najboljših rezultatov v najtežjih pogojih dela.

  • CLEAN POWER ™: Motorna tehnologija Clean Power™ zagotavlja do 75% manj emisij izpušnih plinov in do 20% manjšo porabo goriva.

  • TURBO: Jonseredov edinstveni turbo sistem čiščenja odstrani do 97% žagovine iz zraka, preden sploh doseže zračni filter.

  • SISTEM ZA BLAŽENJE TRESLJAJEV Z JEKLENIMI VZMETMI: Sistem zasnovan na jeklenih vzmeteh zagotavlja našim novim motornim žagam najučinkovitejše blaženje tresljajev na tržišču.

  • SPIN ZAČETEK: Sistem Spin Start zmanjša upor na zagonsko vrvico do 40%

TEHNIČNI PODATKI

Prostornina valja: 38 cm³

Moč: 1,4 kW

PODATKI O TRESLJAJIH IN HRUPU

Primerljiv nivo tresljajev (ahv, eq) sprednji / zadnji ročaj: 3,7/4,8 m/s²

Pritisk hrupa na uporabnikova ušesa: 100 dB(A)

Moč zvoka, zajamčenaLWA: 118 dB(A)

Priporočena dolžina meča (min-max): 35-35 cm

Teža (brez rezalne garniture): 4,7 kg