Motorne žage Jonsered

Cena: Po dogovoru
STANJE: novo
  • VPISANO: 06.05.2016 18:42
  • POTEČE: 06.06.2021 18:42
  • OBJAVLJENO IZ:
OPIS

MOTORNE ŽAGE ZA PROFESIONALCE, LASTNIKE ZEMLJIŠČ IN OBČASNE UPORABNIKE:

Profesionalna uporaba v gozdu: Profesionalni modeli motornih žag. Trpežne in zanesljive motorne žage z zmogljivimi motorji, dobrimi pospeški in velikim navorom. Ergonomsko zasnovane za vsakodnevno uporabo.Izjemno hitro pospeševanje in uravnoteženost naredita te žage posebej primerne za podiranje povezano z veliko kleščenja. Nabite z inovativno tehnologijo, zmogljiv Clean Power™ motorji v kombinaciji s povsem na novo oblikovanim nizkim telesom še posebej olajša kleščenje. Dodatno jih odlikujejo še PeakPulse sistem za večjo hitrost verige in CarbControl za samodejno nastavitev motorja.

Občasna uporaba v gozdu: Vsestranski modeli motornih žag. Trpežne motorne žage za enostavno uporabo z zmogljivimi motorji, na voljo v različnih velikostih. Zanesljivi stroji, zasnovani za različna opravila.S svojo surovo močjo in izjemnim razmerjem med težo in močjo so te žage primerne tako za podiranje večjih dreves kot tudi za kleščenje in prežagovanje. Nabite z inovativno tehnologijo, zmogljiv Clean Power™ motorji v kombinaciji s povsem na novo oblikovanim nizkim telesom še posebej olajša kleščenje in zagotavlja moč čez ves spekter vrtljajev.

Občasna domača raba: Modeli motornih žag za občasne uporabnike. Prilagodljive in trpežne motorne žage z uravnoteženo močjo motorja in enostavnim rokovanjem. Sem spadajo električne verižne žage in lahke motorne verižne žage. Motorne žage za lastnike hiš za lažja dela kot so klestenje, prežagovanje vej, ter hobi uporaba. Enostavne za rokovanje in delovanje zahvaljujoč ergonomiji, uporabniku prijazni tehnologiji in zmogljivem Clean Power motorjem z nizkimi emisijami. Lahek zagon s SpinStart, kombiniranim čok/stop stikalom in črpalko goriva. Ročni napenjalec za hitro napenjanje verige oz. montažo meča..