Jarkice - rjave

Cena: 6,50 €
  • VPISANO: 03.01.2018 09:18
  • POTEČE: 03.02.2018 09:18
  • OBJAVLJENO IZ:
SPECIFIKACIJA
  • Vrsta: kokoši nesnice
OPIS

Na Kmetiji Šraj vzrejamo jarkice - mlade kokoši nesnice. Pri nas vzrejamo rjave jarkice (Lohmann), grahaste, črne, marogaste (Prelux) in bele z belo jajčno lupino (tip Leghorn). Jarkice so na voljo čez vse leto, priporočamo vnaprejšnjo rezervacijo. Zbiramo naročila za dobavo od februarja 2018 naprej. 

Jarkice cepimo proti osmim boleznim (salmonela, variola, marekova bolezen, kužni tremor, gumborova bolezen, atipična kokošja kuga, bronhitis in sindrom padca nesnosti). Po želji priložimo potrdilo o cepljenjih. Prav tako so v skladu s predpisi opravljena laboratorijska testiranja krvnih vzorcev in analize iztrebkov na prisotnost salmonele v hlevu. Jarkice vzrejamo v talni reji, tako da so primerne za vse tipe rej (baterijska, hlevska, pašna reja) - se ne bojijo odprtih prostorov. Prav zaradi tega in obširnega cepilnega programa so zelo primerne tudi za rejo na prostem, kjer so še bolj izpostavljene različnim boleznim. Prav tako so na voljo petelini.

Cena je od 6,00€ naprej. Cena je odvisna od starosti jarkic in od pasme, cenik se nahaja med fotografijami. Za večje količine nas povprašajte o veleprodajni ceni oz. vam bomo z veseljem pripravili ugodno ponudbo.

Prav tako nudimo dostavo po vsej Sloveniji. V veliki večini primerov je dostava brezplačna. Za oddajo naročila nas pokličite.

Z dolgoletnimi izkušnjami pri reji perutnine se priporoča
Kmetija Šraj
Čadramska vas 19
2319 Poljčane

031 751 675
kmetija.sraj@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/KmetijaSraj/

Prodajalec